de Groot

Diensten

Glasbewassing / Telescoopbewassing

Glasbewassing

Telescoopbewassing

Gevelreiniging

Reinigen van kozijnen / houtwerk / zonnepanelen etc.

Hogedruk reinigen van bijv. terrassen / tegelpaden

Dakgoten legen

Nieuwbouw en renovatieoplevering

Schoonmaak

Anti spin behandeling

Dakpan reiniging


Glasbewassing / Telescoopbewassing

degrootSchone ramen en kozijnen geven een goede uitstraling en zijn noodzakelijk voor het behoud voor uw pand. Wij laten het glas in uw woning of bedrijf graag weer helder stralen.

degroot

degroot

Top

Glasbewassing

degrootMet behulp van de ladder, inzetter en wisser worden uw ramen gewassen op de begane grond en 1e verdieping. Door de invoering van ARBO-wetregelgeving zijn de lengtes van de te gebruiken ladders drastisch beperkt tot 10 meter. Met ons telescoopsysteem kunnen wij toch de gewenste hoogtes bereiken. Desgewenst maken wij gebruik van een hoogwerker.

degroot

degroot

Top

Telescoopbewassing

degrootBij Osmose-glasbewassing wordt gebruik gemaakt van puur (osmose) water. Dit resulteert in een streep loos oppervlak. Door het reinigend vermogen van puur water zonder enig gebruik van chemie (milieuvriendelijk) kunnen alle oppervlakten grondig gereinigd worden. Telescopische Glasbewassing is een systeem waarbij watergevoede, uitschuifbare, karbonbuizen ingezet worden voor de exterieure reiniging en onderhoud van ramen, kozijnen, houtdelen en gevels. Het osmosewater wordt door Glazenwasserij De Groot zelf met professionele apparatuur aangemaakt. In onze auto's hebben wij een 1400 liter tank en 1500 liter tank, zodat er steeds een grote voorraad osmosewater paraat is.

degroot

degroot

degroot

degroot

Top

Gevelreiniging

degrootUw pand is uw visitekaartje, maar luchtvervuiling en weersomstandigheden zorgen voor vervuiling van uw pand. Wij zorgen graag voor een vernieuwde uitstraling van uw gevel. Wij maken gebruik van een telescoopsysteem, zodat ook hogere delen voor ons goed bereikbaar zijn. Desgewenst werken wij met een hoogwerker. Bij periodieke reiniging zal uw gevel er altijd netjes uitzien en blijven de onderhoudskosten betaalbaar.

degroot

Top

Reinigen van kozijnen / houtwerk / zonnepanelen etc.

degrootGereinigd houtwerk zorgt voor een mooi en fris uiterlijk van uw woning of bedrijfspand. Een periodieke schoonmaakbeurt zorgt er ook voor dat de kwaliteit van uw verf optimaal beschermd wordt. Bij een behandeling wordt alle vervuiling van luchtvervuiling, weersinvloeden en spinnenwebben verwijderd. Wij werken met lagedruk waterreiniging en zachte borstels en optimaal milieuvriendelijk, zonder reinigingsmiddelen. Uiteraard worden, na het reinigen, de ramen gelapt.

Top

Hogedruk reinigen van bijv. terrassen / tegelpaden

degrootHad u na aanleg een mooi nieuw terras of tegelpad, maar is deze nu verstopt onder de groene aanslag. Wij reinigen uw terras / tegelpad met hogedruk en de bestrating is weer als nieuw. Na het reinigen zullen wij de bestrating, indien nodig, weer aanvullen met nieuw brekerzand. Desgewenst hanteren wij in overleg met de opdrachtgever andere reinigingsmogelijkheden, waarbij het resultaat iets langer op zich laat wachten.

Top

Dakgoten legen

degrootWij raden aan om eenmaal per jaar de dakgoten te laten legen. Dit kunt u het best doen in het najaar' als alle bladeren van de bomen zijn gevallen. Het verwijderen van de bladeren en ander vuil voorkomt verstopping van afvoerpijpen en lekkage / schade aan uw dak.

Top

Nieuwbouw en renovatieoplevering

degrootHebt u net een mooie aanbouw aan uw woning of bedrijf laten plaatsen? Helaas wordt het werk niet altijd schoon en netjes opgeleverd. Glazenwasserij De Groot zorgt voor een stralend resultaat o.a. schone wanden, plafonds, vloeren en blinkend sanitair. Daarna kunt u pas echt gaan genieten van de verbouwing van uw woning of bedrijf!

Top

Schoonmaak

degrootWij zorgen desgewenst voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden in uw bedrijf. Bel gerust vrijblijvend voor nadere informatie en/of een prijsopgave!

Top

Anti spin behandeling

degrootSpinnen(webben) kunnen de uitstraling en de kwaliteit van uw houtwerk enorm aantasten. Bedrijfspanden zijn veelal voorzien van sterke verlichting. Dat trekt insecten aan zoals vliegen, muggen aan. Zowel de verlichting als het pand worden hierdoor sterk bevuild. Ook zonder verlichting zijn vooral portieken, terrasschermen, kozijnen en boeiboorden een gewild object voor vliegen en muggen. Gebouwen in de buurt van oppervlaktewater zitten meestal onder het rag en uitwerpselen. Wij zorgen ervoor dat alles er voor negentig procent webvrij blijft uitzien. Wij raden u aan de behandeling periodiek te laten verrichten, voor het spinnenseizoen (april-aug). Het gebruikte middel is biologisch afbreekbaar. Wij werken hierbij uitsluitend met een biologisch afbreekbaar middel.

Top

Dakpan reiniging

degrootHet dak vormt een groot deel van het aanzicht van uw woning. Helaas gaat de uitstraling en kwaliteit in de loop der jaren achteruit, als u niets doet aan de groei van algen en mos. Bij het reinigen van daken word per object een plan van aanpak gemaakt en in overleg met de opdrachtgever uitgevoerd.


Top

De Groot

Contact info
06 - 218 73 598

Kerklaan 40
3632 AL
Loenen aan de vecht
Send mail

Btw 1730 36 983 B01
KvK 301 74 345